Email

Info@fabrikkensundhed.dk

Telefon

44 22 07 00

Massage

Bestil tid nemt og enkelt hos en af vores dygtige massører.

Vælg mellem Martin eller Kristina, vælg behandling, og vælg til sidst tidspunkt og dato. Enkelt og nemt.

Forkæl din krop med massage

Hvis du ønsker at give din krop en tiltrængt afslapning, kan du booke en massage hos Fabrikken – Center for sundhed. Uanset om du har brug for at få løsnet op i ryggen, forkælet dit ansigt eller give dine fødder en velfortjent behandling, vil vores erfarne fysiurgiske massører give dig den bedste oplevelse.

Vi har også et helt særligt tilbud til gravide kvinder, hvor vi tilbyder wellnessmassage med særligt fokus på de områder, der ofte belastes under graviditeten. Dette er en unik service, som du ikke finder mange andre steder.

Vi tilbyder fleksible behandlingstider og du kan vælge mellem en massage på 30, 45 eller 60 minutter. Når du booker din tid, er du velkommen til at skrive en kommentar til massøren, så de kan tilpasse behandlingen efter dine specifikke behov.

Vores massører er lægeeksaminerede, RAB-godkendte og har stor erfaring, så du kan føle dig tryg og afslappet i deres hænder. Vi sørger for at skabe rolige og afslappende omgivelser, så du kan nyde din massage fuldt ud og få den bedste behandling muligt.

Har du en sundhedsforsikring?

Vidste du, at mange sundhedsforsikringer tilbyder massage?

Snak med forsikringsselskabet om dine mulighederne for bevilling af massage.


Priser massage