Email

Info@fabrikkensundhed.dk

Telefon

44 22 07 00

Hvem er vi

Velkommen til Fabrikken - Center for sundhed

Det er visionen for Fabrikken at være et innovativt sundhedshus med vægt på professionalisme, ekspertise og kvalitet. Vi lægger vægt på at alle medarbejdere løbende deltager på opkvalificerende kurser og at behandlerne arbejder efter de nyeste kliniske retningslinjer og evidensbaserede behandlingsmetoder.

Vores værdigrundlag hviler på respekten for det enkelte individ og troen på, at alle mennesker kan udvikle sig ved at handle. Mennesker skal have indflydelse, lyttes til og have reelt ejerskab over deres eget liv, og de mål der opstilles. Med det som udgangspunkt er vores mission at forbedre vores patienters livskvalitet ved at forebygge skader, yde hjælp hvis skaden er sket og ved at begrænse skadens omfang, men vigtigst af alt, at hjælpe vores patienter til at blive den bedste udgave af sig selv, så de kan leve det liv, de ønsker.

Fabrikken – Center for Sundhed er et sundhedshus der både fungerer som klinik for fysioterapi, behandlingssted med  ergoterapi, kostvejledning, psykolog og psykoterapi, samt et sted, hvor glæden ved bevægelse er det bærende element.

Vi vægter tværfagligt samarbejde med dygtige kollegaer både i og uden for Fabrikken højt. Fabrikken er en del af et større samarbejde, og sammen med Fysikken i Ringsted og Kroppens Hus i Sorø, arbejder vi hele tiden på fortsat at kunne sikre vores patienter det bedste sundhedstilbud i Slagelse, Ringsted og Sorø. Sammen skaber vi glæde og bevægelse.

Vi arbejder både under og udenfor sygesikringen, hvilket betyder, at vi behandler dig uanset om du har en lægehenvisning eller