Email

Info@fabrikkensundhed.dk

Telefon

44 22 07 00

Gynækologisk fysioterapi

Priser

  • Gynækologisk fysioterapi 1. konsultation Kr. 600
  • Gynækologisk fysioterapi efterfølgende konsultation Kr. 500

Gynækologisk fysioterapi

Vi tilbyder specialiseret gynækologisk fysioterapi, hvor vi fokuserer på sundhed og velbefindende i dit underliv. Vi anerkender, at underlivets sundhed er en vigtig komponent i dit overordnede kropslige og mentale velbefindende, og vi stræber efter at se på det hele menneske, og ikke kun det specifikke område.

Gynækologisk fysioterapi kan være relevant for dig, hvis du oplever problemer som smerter i underlivet, inkontinens, lændesmerter, smerter ved samleje, graviditetsrelaterede udfordringer eller menopausale problemer. Desuden kan vores terapi være en stor hjælp for kvinder, der oplever menstruationssmerter, har behov for genoptræning efter en operation i underlivet, eller efter prostataproblemer, herunder fjernelse.

Vi begynder vores møde med en dybdegående samtale om de udfordringer, du oplever. Her diskuterer vi din kost og væskeindtag, dine tidligere skader og hvor du er i din livscyklus. Dette er essentielt for at skabe en omfattende forståelse af din nuværende situation og for at udvikle en skræddersyet behandlingsplan for dig.

Vi analyserer også, hvordan du bevæger din krop, og identificerer eventuelle bevægeindskrænkninger, der kan påvirke dit underliv. Du kan også blive bedt om at udfylde et væske-vandladningsskema i 2-3 dage. Dette skema fungerer som vores røntgenapparat og hjælper os med at bedre forstå dit væskeindtag og vandladningsmønster.

Vores undersøgelse vil også omfatte en udvendig og indvendig undersøgelse af din bækkenbund. Vi undersøger symmetri, muskelfylde, hvilespænding og kapacitet for umiddelbart, maksimalt og udholdende knib, afhængigt af de problemer du oplever. Du vil blive vejledt gennem denne proces og får råd til det optimale knib samt strategier til, hvordan du kan arbejde med dette hjemme.

Vi vil understrege, at det meste af arbejdet vil skulle gøres af dig. Som alle andre muskler i kroppen, skal bækkenbunden bruges for at vedligeholde og øge sin styrke. Vi vil guide dig gennem denne proces og sørge for at din træning er progredierende, det vil sige, at vi starter på dit nuværende niveau og gradvist øger sværhedsgraden, i takt med at din styrke forbedres.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forbedre din sundhed og livskvalitet på Fabrikken – Center for Sundhed.