Fysioterapi – Fabrikken

Enough Said...
More about me

Ring og bestil tid i dag på 44 22 07 00

Høj faglig kvalitet og højt serviceniveau

Vi følger med i fagets udvikling, deltager løbende i efteruddannelsesaktiviteter og repræsenterer tilsammen en bred viden og et stort erfaringsgrundlag, ligesom vi er gode til at trække på hinandens ressourcer. I vores faglige tilgang lægger vi vægt på, at du som patient deltager aktivt i din behandling. Klinikken arbejder efter principperne fra McKenzie.

Vi har elevator, og klinikken er indrettet med lyse behandlingsrum og træningsrum.

 

Fysiurgisk behandling

Fysioterapeuten foretager en undersøgelse med udgangspunkt i dine symptomer og lægens henvisning. Undersøgelsen er vigtig og danner grundlag for det videre behandlingsforløb.
Du vil få information om mulige årsager bag dine symptomer samt vejledning i øvelser og forholdsregler til løsning af problemet.

Du vil også lære øvelser til forebyggelse af tilbagefald. Der vil ofte i behandlingsforløbet være behov for, at fysioterapeuten anvender manuelle teknikker.

 

Neurologisk behandling

Vi undersøger dit funktionsniveau f.eks. ved gangtest, balance, styrke og tilrettelægger et øvelsesprogram for dig ud fra det. Øvelsesprogrammet kan evt. suppleres med manuel behandling.

Klinikken følger de netop vedtaget retningslinier for parkinsonpatienter.

 

Graston

Graston er en speciel behandlingsteknik som udføres med specielle Graston instrumenter. Behandlingen går ud på, at man mobiliserer muskler og bindevævet ved at påvirke hunden med nogle specielle instrumenterne.

Graston teknikken er meget brugt i sportsverdenen, men den almindelige person kan også have stor gavn af behandlingen. Graston er ikke specialiseret mod en bestemt type af skader, men det er en teknik, der kan hjælpe med behandling af overbelastningsskader, behandling af ar og meget mere.

 

RAH (Reciprok antagonist)

RAH er en behandlingsform, hvor man arbejder ud fra en teori om, at hvis en muskel er spændt, så må der være en modsat arbejdende muskel, som er afslappet (en antagonist). RAH-behandlingen foregår ved brug af hænderne eller med en reflekshammer.

Behandlingen består i aktivering af muskelrefleksen, i den modsat arbejdende muskel (antagonisten), hvorved der sendes signalstof til hjernen om, at den spændte muskel skal slappe af. Dette vil altså give en lindring af smerten. Hvis RAH har effekt, ses der gerne en markant bedring allerede efter første behandling. En fordel ved RAH er, at der ikke arbejdes i det smerteprægede område, men i de modsatarbejdende muskler.

 

Hjælp os til at blive bedre

Har du som patient eller pårørende oplevet at noget gik galt, så kan du rapportere hændelsen og være med til at sikre, at det samme ikke sker for en anden patient. Du kan læse mere her Viden om patientsikkerhed.

 

OBS! Ved udeblivelse fra behandling koster det kr. 160,-. Afbud skal meldes senest dagen før kl. 16.00. Ved akut opstået sygdom kan det meldes senest kl. 9.00 samme dag. Dette gælder for alle patienter.

1. BEHANDLING

Uden henvisning fra lægen: 450,64 DKK 

Med henvisning fra lægen: 273,54 DKK
BOOK BEHANDLING

NORMAL BEHANDLING

Uden henvisning fra lægen: 286,53 DKK

Med henvisning fra lægen:  173,92 DKK

BOOK BEHANDLING

HOLDTRÆNING

Uden henvisning fra lægen: 191,03 DKK

Med henvisning fra lægen: 115,96 DKK
BOOK BEHANDLING

OPFØLGENDE TRÆNING

Uden henvisning fra lægen: 95,51 DKK

Med henvisning fra lægen: 57,97 DKK
BOOK BEHANDLING

FYSIOTERAPEUTER

Johnny-Ny-600x600

MØD
Johnny Andreassen
Fysioterapeut

Susanne-Ny-600x600

MØD
Susanne Knudsen
Fysioterapeut

Nils-Ny-600x600

MØD
Nils P. Andersen
Fysioterapeut

Benjamin-Ny-600x600

MØD
Benjamin Greisen
Fysioterapeut

Heidi-Ny-600x600

MØD
Heidi Didriksen
Fysioterapeut

Mads-Ny-600x600

MØD
Mads Henriksen
Fysioterapeut

Britt-Ny-600x600

MØD
Britt Elgaard
Fysioterapeut

Tore-Ny-600x600

MØD
Tore Asbjerg
Fysioterapeut

Få hjælp til at vælge den rigtige behandling

Kontakt os på 44 22 07 00 eller info@fabrikkensundhed.dk