Email

Info@fabrikkensundhed.dk

Telefon

44 22 07 00

Inkontinens behandling

Priser uden henvisning

  • Inkontinens behandling 1. konsultation Kr. 600
  • Inkontinens behandling efterfølgende konsultation Kr. 500

Inkontinens

På Fabrikken – Center for sundhed anerkender vi det sensitive emne, inkontinens er for mange. Inkontinens betyder ufrivilligt tab af urin eller afføring, hvilket kan være en kilde til angst og skam for mange mennesker. Der er mange, som går rundt i flere år uden at tale om deres problemer, da de tror, at der ikke er noget at gøre ved det. Men det er der.

Faktisk er det sådan, at næsten hver 10. dansker lider af inkontinens, og det påvirker dem i større eller mindre grad. Omkring 50.000 af disse er børn, omkring 150.000 er mænd, og resten, en kvart million, er kvinder.

Inkontinens kan manifesteres på forskellige måder. Det kan opstå under anstrengelse eller fysisk aktivitet, hvilket kaldes stress-inkontinens. Eller det kan være en pludselig trang, som man ikke kan modstå, også kendt som urgency- inkontinens. Nogle oplever en blanding af begge typer.

På Fabrikken – Center for sundhed kan vores specialiserede gynækologiske fysioterapeuter hjælpe dig med at håndtere dine inkontinensproblemer. Vi lægger stor vægt på samtale og dialog med dig som patient. Det kan være, vi beder dig udfylde et spørgeskema eller et væske-vandladningsskema, så vi kan få en bedre forståelse af din situation.

Dernæst vil vi undersøge din kropsholdning og fysik. Endelig vil vi undersøge din bækkenbunds muskulatur. Hvis det er nødvendigt, kan det være, vi skal undersøge din bækkenbund indvendigt for at vurdere muskelstyrke, udholdenhed, spændingsgrad og koordination, samt eventuelle skader.

Vi forstår, at dette er en intim og personlig undersøgelse, men det er et vigtigt skridt for at sikre, at du får den mest effektive vejledning og behandling. Resten er op til dig, men vi er altid her for at hjælpe og støtte dig på din vej.

Husk, der er muligheder for at forbedre situationen for dem med inkontinens. På Fabrikken – Center for sundhed er vi her for at støtte og vejlede dig igennem processen, så du kan genopdage livets glæder uden begrænsninger. Du er ikke alene, og der er hjælp at hente.