Om Klinikken – Fabrikken

Enough Said...
More about me

Fabrikkens specialiserede ryg- og skadesklinik er en selvstændig ejet klinik, som bygger på en vision om at yde specialiseret og kompetent fysioterapi til dig med ryg- og nakkesmerter og/eller andre skader på bevægeapparatet, uden ventetid. På min klinik kan du blive grundig udredt og behandlet for typiske ryglidelser som discusprolaps, spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen), slidforandringer og ischiassmerter. Det kan både dreje sig om akutte og kroniske rygsmerter med større eller mindre grad af kompleksitet.

Måske har du tidligere modtaget behandling uden resultat eller med delvis effekt på dine smerter og ønsker nu en mere grundig undersøgelse og gennemgang af dit rygproblem samt lagt en konkret behandlingsplan. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig inden for rygområdet. Jeg er blandt andet uddannet McKenzieterapeut og har arbejdet på Rygklinikken på Slagelse Sygehus som specialiseret fysioterapeut. Jeg har 16 års udredning, diagnosticering og behandling af smerter i kroppen generelt. Min erfaring er, at tingene ofte hænger sammen og derfor kræver det et kendskab til skader på kroppen generelt for at komme din specifikke smerte til livs.

Derfor kan du naturligvis også blive behandlet for andre smerter i kroppen – både akutte og kroniske. Det kan være smerter i skulder, albue, hofte, knæ og ankler. Fra starten har det været mit ønske at min klinik skulle indgå i optimale ramme for mine patienter. Det har aldrig kun handlet om at eje en klinik. Klinikken skulle indgå i et miljø, hvor der var mulighed for udvikling, samarbejde, kvalitet og dynamik. De rammer mener jeg klinikken har fået opfyldt ved samarbejdet med Fabrikken.

Derudover har det været af stor betydning, at jeg har kunne rådgive og vejlede mine patienter hele vejen i deres behandlings- og træningsforløb. Jeg mener det er vigtigt at behandlingsforløbet kan understøttes af et fortsat tæt samarbejde omkring din rehabiliteringsproces enten gennem holdtræning eller gennem selvtræning i vores fitnessafdeling.

Kontakt og for booking af tid:

Fabrikkens specialiserede ryg- og skadesklinik v/ Majken Winther

Ndr.Ringgade 59D

4200 Slagelse

Tlf.nr. 44 22 07 00 eller på mail rygogskade@fabrikkensundhed.dk

Du kan også følge os her på Facebook.

https://www.facebook.com/Fabrikkens-specialiserede-ryg-og-skadesklinik