Holdtræning – Fabrikken

Enough Said...
More about me

Jeg har med stor succes trænet patienter på ryghold i mere end 10 år og har derfor stor erfaring i dette. Holdtræning har flere fordele når man skal træne sin krop målrettet. Det har stor betydning at træne sammen med andre som oplever samme udfordringer som dig og deltagerne har altid god gavn af den erfaringsudveksling som sker indbyrdes. Derudover kan du være sikker på at få fuld udbytte af din træning. Udover sved på panden er det vigtigt for mig at skabe en god energi på holdet med grin og god musik. På nuværende tidspunkt kan jeg tilbyde mine patienter specialiseret holdtræning på mine 2 ugentlige ryghold:

Hver mandag fra kl. 9:00-10:00

Hver onsdag fra kl. 16:00-17:00

Inden du henvises til holdtræning er det vigtigt at jeg ser dig til en førstegangs konsultation i min klinik, så jeg kan få et grundigt kendskab til dine smerter/udfordringer således du får det optimale ud af din træning – det er også med til at give begge parter tryghed; at jeg kender årsagen til dine smerter.

Ryghold er for dig som:

  • Oplever smerter/irritationer/træthed eller gentagne hold i ryggen
  • Er blevet opereret i ryggen og nu har afsluttet din genoptræning og gerne vil fortsætte med at træne din ryg
  • Ikke er opereret i ryggen men har en diskusprolaps, slidforandringer eller spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen)

Det er mit ønske at få oprettet flere ryghold samt andre hold som har fokus på andre områder af kroppen. Så hold øje med herpå vores hjemmeside og Facebook side, så du hele tiden er opdateret. Hvis du er tvivl om ryghold er det rigtige for dig kan du altid sende en mail til mig på rygogskade@fabrikkensundhed.dk