GLA:D RYG – Fabrikken

Enough Said...
More about me

Et tilbud til dig med vedvarende eller tilbagevendende rygbesvær.

 

  • Har du svært ved at finde ud af hvor meget du må/kan bruge din ryg?
  • Er du tilbageholdende med at bruge din ryg og belaste den?
  • Mangler du viden omkring rygsmerter og hvordan du kan styre dem?

 

Fabrikkens specialiserede ryg- og skadesklinik tilbyder nu et målrettet trænings- og undervisningsforløb for dig med rygsmerter.

GLA:D RYG er udviklet af forskere på Syddansk universitet og baserer sig på den nyeste viden inden for rygsmerter. KUN klinikker som er certificeret på SDU må anvende konceptet.

GLA:D RYG er et 8 ugers forløb bestående af

  • En indledende rygundersøgelse, hvor du bliver testet. De samme tests foretages efter endt forløb. Du introduceres ligeledes til de øvelser som du skal udføre på holdet de kommende 8 uger og niveauet tilpasses dit personlige fysiske formåen.
  • 8 ugers superviseret træningsforløb med 2 timers træning hver uge.
  • 2 x 60 minutters patientuddannelse, hvor jeg underviser dig og de øvrige patienter på holdet omkring ryggen, smerter og hvad du selv kan gøre.
  • Efter de 8 ugers træningsforløb ses vi til slutevaluering, hvor du re-testes så vi kan sammenligne med resultatet inden du gik i gang.

 

For at forskerne kan bliver klogere på rygsmerter bedes du besvare et spørgeskema inden du går i gang og 3, 6 og 12 måneder efter du har afsluttet forløbet.

Hvornår og hvordan?

De 2 ugentlige træningspas ligger:

 

Tirsdage kl 8.30 og fredage kl. 9.00

 

Du skal ikke være medlem af Fabrikken for at kunne deltage i forløbet. Hvis ikke du er patient på Fabrikken i forvejen er det vigtigt at jeg ser dig til en førstegangskonsultation inden vi starter dig op i forløbet – Det er vigtigt at du er grundig undersøgt inden vi går i gang så jeg har et indgående kendskab til dine rygsmerter og udfordringer.

Pris:

 

Det kræver ingen henvisning for at deltage i GLA:D RYG og det koster 2650 kr. at deltage i forløbet. Det er muligt at få tilskud fra Danmark!

 

Tilmelding

 

Har du spørgsmål til forløbet eller ønsker du at tilmelde dig, kan du ringe til Fabrikken på telefon 44 22 07 00 – Her kan du bede om at blive ringet op af mig

 

eller

 

du kan kontakte mig direkte ALLE hverdage mellem 11.30-12.00 på telefon
40 30 04 28. Derudover kan du selvfølgelig altid sende mig en e-mail på rygogskade@fabrikkensundhed.dk

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.