Kondi / Body Bike – Fabrikken

Enough Said...
More about me

HOLDET ER FOR DIG HVIS

Du bare gerne vil i god form, og som ikke har løbeskoene som sit favorit-fodtøj

Body Bike

Cycling er effektivt for konditionen og forbrændingen, uden at stille krav til koordinationsevnen. En sjov og inspirerende motionsform for dig, som vil forbedre din udholdenhed og øge din forbrænding.

Udover de fastlagte timer med vores dygtige instruktører har vi fået installeret en Wexer cykelbiograf. Det betyder, at du har mulighed for at træne på tidspunkter, hvor der ikke er instruktør tilstede. Brug af cykelbiograf kræver abonnement til holdtræning.

Spinning i Slagelse

Elsker du at træde i pedalerne, er det bare med at komme op af sofaen og få meldt dig til Body Bike. Holdet er perfekt for alle, der bare gerne vil i god form, og som ikke har løbeskoene som sit favorit-fodtøj.

Nogle gange har man bare lyst til at få pulsen op på andre måder end at trække i løbeskoene. Og melder du dig til en omgang Body Bike på Fabrikken, kan du være sikker på at få sved på panden. Kalorierne kommer til at rasle af dig på rekordtid, når træneren først sparker gang i en omgang fed Body Bike.

Få en dag med god energi

Hvis du mangler energi i hverdagen, vil du blive overrasket over, hvad en times tid på en cykel kan gøre. Har man en arbejdsdag uden alt for meget bevægelse, er det utroligt givende at få brændt noget krudt af på denne måde. Så kan man få gang i systemet, og det er med til at give dig et skud ekstra energi på selv de længste dage.

Har du endnu ikke prøvet Body Bike, kan du få en lille smagsprøve på, hvad det er, ved at se denne video. Så kan du blive helt klar til at komme til spinning i Slagelse.

Body Bike holdet er klar til at tage dig med ombord, så du også kan få et par kilometer i benene. Vi garanterer høj energi, fed træning, gode faciliteter og en forrygende oplevelse, hvis du melder dig til et af Body Bike holdene. Du kan eventuelt bruge linket herunder til at finde det næste hold, hvis du allerede er medlem.

TRÆNERE

Foto_paa_vej

MØD
Kit Andersen
Instruktør

Foto_paa_vej

MØD
Maria Brandt
Instruktør

Foto_paa_vej

MØD
Lonny Bengtsson
Instruktør

Foto_paa_vej

MØD
Robin Rasmussen
Instruktør