Pers. træning / Individuel træning – Fabrikken

Enough Said...
More about me

FORLØBET ER FOR DIG HVIS

Du har brug for eller ønsker et optimalt træningsforløb, hvor der er fokus på dig og dine behov – uanset om du træner for at tabe dig, opbygge muskler, komme i form til at løbe et maraton eller noget helt fjerde

 

Personlig træning

Fabrikken – Center for Sundhed ApS har personlige trænere, som giver dig målrettet træning på højt niveau. Din personlige træner planlægger et optimalt træningsforløb tilrettelagt efter dine mål og behov. Uanset om du træner for at tabe dig, bygge muskler op, komme i form til at løbe maraton eller noget helt andet, så kan en personlig træner hjælpe dig til at nå målet så hurtigt og effektivt som muligt.

Din personlige træner motiverer dig under træningen og sørger for variation og korrekt tempo og teknik i øvelserne – kort sagt får du den mest kompetente træningsmakker, man kan forestille sig. Det garanterer gode og hurtige resultater.

1. Spørgeskema

Du vil som det første få tilsendt et spørgeskema pr. mail, som skal klarlægge nogle få grundlæggende oplysninger, som vil lette opstartsfasen. Disse informationer er med henblik på opbygningen af dit træningsprogram m.v.

2. Indledende samtale

Herefter vil du blive kontaktet for nærmere aftale om tid og sted for den indledende samtale. Her gennemgår du sammen med din personlige træner en målsætning og laver en forventningsafstemning for hele forløbet mellem jer, bl.a. omkring hvor meget tid du kan og vil lægge i projektet, således at målet bliver realistisk.

3. Træningsprogrammer

Efter den indledende samtale bliver der lagt et program, der skal strukturere din træning under et hhv. 6 eller 12 ugers forløb. I disse forløb indgår der nye programmer for hver 3 eller 4 uge. Ydermere indgår der i forløbene minimum 1 x personlig træning pr. uge, som er til for at sikre at din teknik og udvikling optimeres på bedste vis!

4. Kommunikation under forløbet

Efter den indledende samtale kan du have en løbende dialog med din peronlige træner; det aftales ved den indledende samtale, hvordan kommunikationen skal foregå. Vigtigst af alt er, at du udvikler dig i den retning, du og din personlige træner fastlægger ved start.

 

Spørg i receptionen for vores personlige trænere.

Personligt træningsprogram

Dette tilbud er for dig der gerne vil have et individuelt træningsprogram, lavet specifikt til dig, men som vil træne på tider der passer dig. Det tager ca. halvanden time at få lagt dit træningsprogram .

PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM

1 x personligt træningsprogram  /  650 DKK

BOOK TRÆNING

6 ugers træningsforløb

Dette tilbud indeholder foruden en indledende samtale, 2 x individuelt tilrettelagte programmer af hver 3 ugers varighed. Der er fri korrespondance pr. mail samt restitutions- søvn og kostvejledning.

Par session = Under forudsætning af et fælles mål, finjusteres der under programlægningen efter Jeres individuelle behov, men med et fælles mål for øje, for at udnytte forløbet bedst muligt og ikke mindst Jeres støtte til hinanden, således at I følges ad hele vejen.

6 UGERS TRÆNINGSFORLØB

1 x personlig træning  /  uge 2.500 DKK  1 x personlig træning  /  uge for par 3.750 DKK
2 x Personlig træning  /  uge = 4.000 DKK    2 x Personlig træning  /  uge for Par = 6.000 DKK
BOOK TRÆNING

12 ugers træningsforløb

Dette tilbud indeholder foruden en indledende samtale, 2 x individuelt tilrettelagte programmer af hver 3 ugers varighed. Der er fri korrespondance pr. mail samt restitutions- søvn og kostvejledning.

Par session = Under forudsætning af et fælles mål, finjusteres der under programlægningen efter Jeres individuelle behov, men med et fælles mål for øje, for at udnytte forløbet bedst muligt og ikke mindst Jeres støtte til hinanden, således at I følges ad hele vejen.

12 UGERS TRÆNINGSFORLØB

1 x personlig træning  /  uge 4.500 DKK  1 x personlig træning  /  uge for par 6.000 DKK
2 x Personlig træning  /  uge = 8.500 DKK    2 x Personlig træning  /  uge for Par = 10.000 DKK
BOOK BEHANDLING

Time for time – En god løsning til at blive holdt til ilden med jævne mellemrum

Da der blot er tale om en enkelt time, vil det for dig/Jer være fordelagtigt at være godt forberedt ved at være afklaret omkring timens fokus. Skal den bruges på teknisk træning i en enkelt øvelse, gennemgang og vurdering af et træningsprogram, samtale om et længere træningsforløb, eller noget helt andet. Det kan også blot være for at have en træningsmakker til at ’pace’ dig/Jer gennem et træningspas. Du/I bestemmer!

Skulle du blive forhindret i at møde op til en tid med din personlige træner, skal du melde afbud senest 24 timer inden aftalen, ellers betales fuld pris for timen.

TIME FOR TIME

1 time for individuelle  /  400 DKK  1 time for par  /  600 DKK
10 timers klip for individuelle  /   3.500 DKK    10 timers klip for par  /   5.250 DKK
BOOK BEHANDLING

ANDRE ØNSKER?

Hvis du har andre ønsker, kan du altid skrive til Hanne og få et tilbud 
Skriv til Hanne

TRÆNERE

Hanne_Klinke

MØD
Hanne Klinke
Instruktør