Fri Fitness – Fabrikken

Enough Said...
More about me

FRI FITNESS 179 DKK / PR. MDR.

BLIV MEDLEM

Kom i bedre form med Fri Fitness

Fabrikken råder over nogle af de absolut bedste faciliteter, hvis du ønsker at komme i en bedre form eller styrke dine muskler. Her har du adgang til et kæmpe udvalg af træningsmaskiner, og med et Fri Fitness abonnement til kun 179 kroner om måneden kan du træne lige så tosset, du vil, på alle vores maskiner.

Alle vores lokaler har højt til loftet med lyse rammer, så det er nemt at falde til, allerede første gang man skal i gang med træningen. Derudover er vores lokaler inddelt, så du kan træne i mindre områder. Der er selvfølgelig også særskilte lokaler og faciliteter til både cirkeltræning og genoptræning i forbindelse med fysioterapi.

Rundt omkring i huset finder du storskærme, som kan sørge for underholdningen under selve træningen, hvis du skulle have lyst til det. Du er selvfølgelig også velkommen til at hive høretelefonerne over hovedet og fokusere benhårdt på at få brændt nogle kalorier.

I alle Fabrikkens åbne timer vil du kunne møde vores venlige og smilende personale i receptionen, som altid står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have et spørgsmål. Hvis du er interesseret i vores åbningstider, finder du dem lige her.

Mulighed for at få lagt et træningsprogram

Kunne du tænke dig hjælp til at få lagt et træningsprogram, som kan sikre dig, at du når netop de mål for din træning, som du har sat dig, så har vi et velkvalificeret personale og veluddannede personlige trænere, som står klar til at hjælpe dig.

Ved at få lavet et personligt træningsprogram vil du have muligheden for at opnå lige netop de mål, der er vigtige for dig. Det er ikke sikkert, du har de samme mål som alle andre, og derfor kan det være en rigtig god ide at få skræddersyet et træningsprogram, som er lavet til, at du kan opnå de mål, du nu engang måtte have.

Hvis du skulle være interesseret i et personligt og effektivt træningsprogram, er det bare med at tage fat i en af os, og så skal vi nok hjælpe dig.

Unikke træningsfaciliteter som du aldrig har set lignende før

Fabrikken – Center for Sundhed er ikke blot et fitness center som alle andre. Vi vil gerne skille os ud og være både anderledes og bedre. Vi har fuld fokus på dig, som træner i vores lokaler, og vi sætter en stor ære i at hjælpe dig med at opnå den helt rette træning.

Vi har højt til loftet – både fysisk og mentalt, og hvad enten du bare har brug for genoptræning, gerne vil forbrænde fedtet på maven eller jagter en større muskelmasse, kan du finde faciliteterne til det hos os.

Vi stiller alle de materialer, du har brug for på vejen til dine mål, til rådighed. Det eneste, vi ikke kan gøre for dig, er at udføre selve træningen, men vi kan hjælpe dig med at bibeholde motivationen på vejen mod dine mål. Når du træner hos Fabrikken bliver træningen både god og underholdende, og allerede efter første gang, får du forhåbentlig lyst til at komme igen.

Alle bliver taget imod med åbne arme, hvad enten du vælger at træne alene i vores fitness lokaler med de nyeste maskiner, eller du vælger at booke dig ind på et af holdene.

Vi glæder os til at se dig på Fabrikken til en god og sund omgang træning!