Email

Info@fabrikkensundhed.dk

Telefon

44 22 07 00

Efterfødselshold

Efterfødselshold

Der er max. 10 deltagere på holdet.

Så tag din mødregruppe i hånden – og kom godt i gang med at træne!!!

Forløbet er på 6 gange
Pris: 599,-

For opstart af forløbet følg os på 

Har du født og er du klar til at få gang i kroppen igen? 
Så prøv vores efterfødselshold, som er træning for både dig og dit barn. Du får opbygget kroppen igen efter fødslen, mens dit barn har mulighed for at få stimuleret sine sanser, motorik samt spejle sig i de andre babyer på holdet.

Det er muligt at inddrage din baby i hele træningen, så udover at du får trænet din krop, så får du også en time fyldt med hygge, leg og samvær med din baby! Vil baby ikke lege med hele timen, bare rolig, du kan sagtens træne videre uden. Vi har mange vægte som du kan låne.

Der vil være musik i salen, som er tilpasset til de små. Det er muligt at have din barnevogn stående lige udenfor salen, hvis der skal puttes lidt.

Hvornår må jeg starte med at træne?

Holdet henvender sig til nybagte mødre, og du kan starte, så snart du har lyst, og føler dig klar til det. Vi anbefaler dog, at du venter 2-4 uger efter en ukompliceret fødsel og 8 uger efter et kejsersnit, afhængig af tilstand og forløb. Du kan også sagtens deltage på holdet, selvom det er flere måneder siden du har født. Hvis du er i tvivl, om du er “klar” til dette hold, så spørg din læge eller kontakt os, så hjælper og guider vi dig på bedste vis.

Pas godt på din krop

Efter graviditet og fødsel er det vigtigt at få en god genoptræning. Kroppen har ændret sig, og det er derfor vigtigt at genskabe balancen og en god holdning i kroppen. Endvidere er det vigtigt at få en øget kropsbevidsthed samt få styrken tilbage i bækkenbunden.

Efterfødselstræning er også en god mulighed for dig, der udover genoptræningen, også ønsker at prioritere lidt ”mig-tid” midt i bleskift og amning. Træningen og fællesskabet giver øget energi og overskud, og på den måde gør det noget virkelig godt for din krop, din sundhed og din trivsel. Der er meget at se til med en lille ny, og det kan derfor være svært at prioritere sig selv og sin egen sundhed og velvære midt i den hektiske tid. 

Der vil i træningen være særligt fokus på de områder, der er hårdt belastet under graviditet og fødsel. Der arbejdes med holdningskorrektion, balance, åndedrættet og stabiliserende øvelser. Der er særligt fokus på bækkenbunden og delte mavemuskler (rectus diastase). Herudover vil træningen fokusere på at bedre konditionen samt øvelser, du kan lave sammen med din baby.
Vi bruger en del redskaber, men de fleste øvelser vil du også kunne udføre derhjemme.
Råd og vejledning i forhold til at få genopbygget kroppen på en hensigtsmæssig måde har høj prioritet på holdet, og alle øvelser kan tilpasses til individuelle niveauer.