Cross Functional Training Hold – Fabrikken

Enough Said...
More about me

FABRIKKEN Cross Functional Training HOLD 299 DKK / PR. MDR.

Medlemskabet inkl. fri fitness & holdtræning

BLIV MEDLEM

Hvad er Cross Functional Training?

Fabrikken Cross Functional Training er en træningsbox hvor du møder dedikerede og dygtige trænere, som altid tager imod nye medlemmer med et smil. Vi favner bredt, og tilbyder både målrettet OCR træning, daglige WODS (workout of the day), teknik hold, hold med fokus på gymnastiske bevægelser, Cardio hold samt Familiehold. Her er noget for alle aldre og niveauer.

Vores trænere er erfarne inden for funktionel træning i form af uddannelse, CrossFit instruktør certificering, langvarigt kendskab til vægtløftning, Fysiologisk uddannelse, eller andre relevante kompetencer, som gør at din træning altid er effektiv og god.

Leder du efter den bedste box på Sjælland, med et bredt og alsidigt udbud af hold, kommer du ikke uden om Fabrikken Cross Functional Training.

WOD

Forkortelse for Workout of the Day.

Funktionel og effektiv træning hvor vi træner hele kroppen med en lang række øvelser med for eksempel kettlebells, reb, kasser, ringe, sjippetov, håndvægte, medicinbolde og vægtstænger.

Det er en sjov og hård træningsmåde, der kombinerer dele af gymnastik, løb og vægtløftning. I en træningstime kan der løbes, løftes, kravles, hoppes, slås osv.

WOD er træning hvor alle kan være med.

Der er altid mulighed for at skalere vægten eller gentagelser af øvelsen, så niveauet passer til det enkelte individ.

Det er dog en god ide at starte ud på vores Begynder Bootcamp, hvis du er helt ny inden for funktionel træning.

Cross HIIT

– Funktionel og effektiv træning for alle, uanset niveau. Ingen avancerede øvelser, alligevel masser af udfordring – Pulsen kommer op, og du får en effektiv, hård og god træning. Træningen kan indeholde forskelligt udstyr men ikke tunge vægte.

Cross Makker

Længere workout hvor du arbejder sammen med andre i hold af 2,3 eller 4. Makker workouts er altid super sjovt, benhårdt og udfordrende.

Du behøver ikke have en makker på forhånd. Der vil ikke være grundig gennemgang af workout, men øvelserne kan altid skaleres efter dit niveau.

Cross Familie

For børn fra 4 år+ og deres voksne.
Træning og leg kædes sammen. Effektiv og sjov træning for hele familien, hvor børn og deres voksne får en sjov og udfordrende time. På Cross familie holdet bliver leg og træning kædet sammen, så alle får en effektiv og underholdende time.
Vi leger vi blandt andet med hop, træk, skub og løb – og bruger derudover elementer fra yoga, rytmik og andre bevægelsesformer. Uanset hvad så er det altid sjovt og på børnenes præmisser.
Kom på holdet hvis du både vil træne og dyrke samværet med familien og andre børn og voksne.
Familietræningen er gratis for børn og er en del af Cross Functional Training medlemskabet som mor, far eller begge har.

TRÆNERE

MØD
Jacob
Underviser i Vægtløftning, styrkehold OG WODS.

MØD
Johnny
Underviser i cross functional.

MØD
Sarah
Underviser i cross functional