Kom i form til sommer

Er du en af de mange, der hvert år giver dig selv et løfte om at komme i form én gang for alle? Måske starter du typisk den 1. januar i håb om at motivationen holder helt frem til sommer. Måske er du i det optimistiske hjørne og starter blot 1 måned før sommeren begynder. En ting er sikkert, det kræver rimelig målrettet indsats, hvis du skal  i mål og lige nu, er et rigtig godt tidspunkt at sætte spurten ind. Der er ca. 3 måneder til den danske sommer kommer forbi Fabrikken, og det kunne da være fantastisk, hvis du kunne nu dit mål. På blot 3 måneder kan det sagtens lade sig gøre med målrettet træning at smide 1-2 størrelser, få en markant smallere talje eller få løftet ballerne.

På Fabrikken har vi af flere omgange med stor succes afholdt forløbene “Kom I Dit Livs Form” samt “Kost & Krop”. Begge forløb varer 12 uger og under kyndig vejledning igennem hele forløbet. Ida Malchau som er vores kostvejleder på “Kost & Krop” starter et nyt hold op tirsdag d. 11. april, hun kan kontaktes på idamalchau@hotmail.com for nærmere information og tilmelding. Læs mere her http://fabrikkensundhed.dk/kostvejledning/

Måske er dette hold fuldt booket eller også passer det bedre med individuel træning, så hvad gør man så? Så bør du kontakte Fabrikkens personlige trænere, som kan guide dig og tilrettelægge den perfekte plan for dig og dit mål. http://fabrikkensundhed.dk/individuel-traening/

Det kan dog også være, du bare vil i gang her og nu og så kan du med fordel starte hjemme med simple øvelser som du kan blive inspireret af her http://iform.dk/traening/cirkeltraening/fit-paa-15-minutter-bedre-kondition For lidt mere styrkerelateret træning kan du hente inspiration her http://iform.dk/traening/cirkeltraening/fit-paa-15-minutter-staerk-krop

Husk dog altid på, at der ingen mirakelkure findes, og der findes ingen gylden mellemvej. Det afhænger alt sammen af dig og din egen indsats, uanset hvor god en plan du har liggende foran dig på skrift.

Rigtig god træning 🙂