Enough Said...
More about me

FORLØBET ER FOR DIG HVIS…

asdkjhaksjdh daskjhdaskjhd asdjkhaskjdhas askjdhakjsdh akjsd asdkjhsadkjh aljdslakd askjdhsakjhd akjsdkahsd akdjshksajhd akjsd

Tirsdage og torsdag kl. 16:50-17:50  |  Lørdage kl. 8:50-9:50

Tre måneder intensivt forløb for dig, der ønsker at øge din styrke og præstationsevne med personlig træning, tests og kostvejledning.

Kom med på det eksklusive styrkehold, hvor du får mulighed for at øge din styrke og volumen og opnå flotte resultater for din krop og fysiske formåen.

Holdet har specifikt fokus på styrketræning, hvor forøgelse af muskelmasse og en mere tonet krop er i fokus. Som deltager på holdet har du selv indflydelse på, hvordan dit styrkeprogram skal sættes sammen, da du gennem dialog med den personlige træner taler om, hvordan du kan opnå dine personlige målsætninger.

Alle deltagere gennemgår en kropskompositionstest ved start og slut, hvor blandt andet din fedtprocent og muskelmasse måles, så der helt objektivt er mulighed for at se en fremgang.

Selve træningen foregår således, at du tre gange om ugen træner med deltagerne på ”SIZE UP” i fitnesscenteret ud fra det program, som er blevet lagt for netop dig. Alle dagene vil den fysiske træner være til stede, som hjælper og motiverer gennem øvelserne.

Forløbet afvikles af Hanne Klinke, som er tidligere dansk mester i Bodybuilding med udtagelse til EM. Hanne har en professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremmende forebyggelse og formidling.

Hanne har mange års erfaring med styrketræning, og i de senere år har hun tilføjet yoga som et vigtigt element i arbejdet med kroppen. Dette for at inddrage den vigtige dybe vejrtrækning og fastholdelse af smidigheden.

Med tiden har hun opbygget en dyberegående kropsbevidsthed, som er et vigtigt element i opbygningen af muskelmasse.

At finde balancen mellem krop og sind, træning og kost, er afgørende for gode resultater. Hanne har undervist i styrkerelateret holdundervisning gennem de sidste 5-6 år.

Yderligere er klinisk diætist, Cathrine Ilsøe, tilknyttet forløbet, som både bidrager med kompositionsmålingerne og et foredrag omkring kosten i forbindelse med din træning.

Vi tilbyder

 • 3 mdr. træningsforløb
 • 3 ugentlige styrketræningshold kun for ”SIZE UP” deltagere (med instruktør)
 • Personligt træningsprogram
 • Fast instruktør og diætist
 • 2 timers privat træning med personlig træner
 • Måling af kropkomposition (muskel/fedt masse m.fl.) ved start og slut
 • Foredrag om kost
 • Skadesforebyggelseskursus
 • Fri selvtræning alle ugens dage i fitnessafdelingen
 • 1 mdr. ekstra gratis fri fitness abonnement*
  *Efter forløbet oprettes man automatisk som pbs Fri Fitness medlem med gældende regler for opsigelse (løbende måned + en måned)

 

Der er max 15 pladser på holdet, så tilmeld dig allerede nu på mail: info@fabrikkensundhed.dk (Max 15 deltagere og minimum 7 deltagere)

Information følger såfremt der kommer et nyt hold/forløb

TRÆNERE

Foto_paa_vej

MØD
Hanne K Jørgensen
Instruktør