Enough Said...
More about me

FABRIKKEN Cross Functional Training HOLD 299 DKK / PR. MDR.

Medlemskabet inkl. fri fitness & holdtræning

BLIV MEDLEM

Hvad er Cross Functional Training?

Fabrikken Cross Functional Training er en træningsbox hvor du møder dedikerede og dygtige trænere, som altid tager imod nye medlemmer med et smil. Vi favner bredt, og tilbyder både målrettet OCR træning, daglige WODS (workout of the day), Vægtløftning og Styrkehold, Mobilitetstræning, Cross Functional Training samt Familiehold. Her er noget for alle aldre og niveauer.

Hos Fabrikken træner vi Cross Functional Training, som er relativ hård fysisk træning, der typisk foregår i intervaller fra 5-30 min. Der er altid mulighed for at skalere vægten eller gentagelser af øvelsen, så niveauet passer til det enkelte individ. Det er en sjov, men hård træningsmåde, der kombinerer dele af gymnastik, løb og vægtløftning. I en træningstime kan der løbes, løftes, kravles, hoppes, slås osv.

Træningen i korte træk

  • En højintensiv træning, som er alsidig og bygger på bevægelser som kroppen er skabt til at udføre – altså funktionelle bevægelser.
  • En træningsform, som skaber hurtige og mærkbare resultater i fx vægttab og styrkeforøgelse
  • Træning, der forskellig fra dag til dag og som kan tilpasses ethvert niveau.
  • En træning, der fungerer som et super effektivt supplement til din sport

 

Vores trænere er erfarne inden for funktionel træning i form af uddannelse, CrossFit instruktør certificering, langvarigt kendskab til vægtløftning, Fysiologisk uddannelse, eller andre relevante kompetencer, som gør at din træning altid er effektiv og god.

 

Leder du efter den bedste box på Sjælland, med et bredt og alsidigt udbud af hold, kommer du ikke uden om Fabrikken Cross Functional Training.

WOD

Forkortelse for Workout of the Day.

 

Funktionel og effektiv træning hvor vi træner hele kroppen med en lang række øvelser med for eksempel kettlebells, reb, kasser, ringe, sjippetov, håndvægte, medicinbolde og vægtstænger.

 

WOD er træning hvor alle kan være med. Det er dog en god ide at starte ud på BegynderWOD, hvis du er helt ny inden for funktionel træning.

MakkerWOD

Tag din træningsmakker i hånden og få en sjov, udfordrende og benhård time. Det er typisk længere workouts (eller flere korte), hvor du arbejder sammen med de andre i hold á 2, 3 eller 4. Du behøver ikke have en makker på forhånd, vi laver altid holdene i timen.

BegynderWOD

Det perfekte hold til det nye Cross Functional Training medlem. Har du aldrig trænet funktionel træning før, kan du starte op her.

 

Vi tilpasser alle workouts og øvelser til dit niveau.

 

Her er der plads til ALLE niveauer. Holdet er også rigtig godt for dig, hvis du bare har haft en lang pause fra træningen. Cross Functional Training er funktionel og effektiv træning, hvor vi træner hele kroppen i en lang række øvelser med for eksempel kettlebells, reb, kasser, ringe, sjippetov, håndvægte og medicinbolde.

 

Der er få komplicerede øvelser med vægtstænger, og det er et rigtig godt sted at starte din holdtræning i Fabrikken Cross Functional Training. BegynderWOD byder på masser af udfordringer, og alle kan få en rigtig effektiv, hård og god træning her.

MOBILITY

Vil du være mere fleksibel og smidig? Skal du have en længere og grundig
opvarmning til din træning?

 

Så er Mobility måske noget for dig.

 

Disse timer fungerer super godt som forberedelse til et af vores mange andre hold. Det kan også være en rigtig god Cooldown efter et hold, eller som en god træning til din hviledag.

 

Mobility er til alle, der gerne vil vedligeholde eller øge deres bevægelighed.

Styrkehold

Hvis du gerne vil øge din styrke, er dette holdet for dig. Det er styrketræning baseret på backsquat, frontsquat, dødløft, bænkpres, skulderpres og forskellige trækøvelser så som pullups, ringrows eller barbell rows.

 

Her er der god tid til at lære teknikken til de forskellige øvelser, og styrkeholdet kan både være et godt sted at starte din træning, og et rigtig godt supplement til de andre hold.

Vægtløftning

Vil du være bedre til cleans, jerks og snatches, kan du få kyndig vejledning og træning på vores vægtløfterhold.

Det er et rigtig godt supplement til resten af din træning, især vores WOD-hold, hvor du ofte møder vægtløftning i mange former.

OCR Træning

OCR er en forkortelse af Obstacle Course Racing. Oversat til dansk betyder det noget så simpelt som forhindringsløb.

 

Her øver vi os til løb som Nordic Race, Tough Mudder eller nogle af de andre ekstremt populære OCR-løb, hvor diverse forhindringer skal passeres.

 

Vi kravler over mure, hopper over kasser, svinger os i ringe, kravler, løber på ramper og øver os i rebene. Her bruger vi hele kroppen hver eneste gang, og det er en sjov, udfordrende og anderledes time

 

OCR kan både være indendørs og udendørs alt efter vejr, vind og tidspunkt, og der vil ofte være løb med i timen

Cross Functional Training (METCON)

Funktionel og effektiv cirkeltræning for alle uanset niveau.

 

Her træner vi hele kroppen i en lang række øvelser med for eksempel kettlebells, sandsække, kasser, ringe, sjippetov, håndvægte og medicinbolde. På METCON er der ingen komplicerede øvelser med vægtstænger.

 

Træningen vil altid være cirkeltræning, TABATA eller lignende koncepter.

 

Metcon er for alle niveauer og et rigtig godt sted at starte din funktionelle træning.

HERO/Benchmark

Denne time er i den hårdeste og mest udfordrende ende af vores hold. Det er lange, tunge og teknisk udfordrende workouts, og det er ikke for det helt nye Fabrikken Cross Functional Training medlem. Alt kan dog skaleres og tilpasses, ganske som på alle vores andre hold. Det kræver blot kendskab til de mest normale øvelser og skaleringer

Superheltetræning / familietræning

Her får børn og deres voksne en sjov og udfordrende time. På børneholdet bliver leg og træning kædet sammen, så alle får en effektiv og underholdende time.

 

I en Superheltetræningstime leger vi blandt andet med hop, træk, skub og løb – uanset hvad så er det altid sjovt og på børnenes præmisser

 

Kom på holdet hvis du både vil træne og dyrke samværet med familien og andre børn og voksne.

Træningen

  • En højintensiv træning, som er alsidig og bygger på bevægelser som kroppen er skabt til at udføre
  • En træningsform, som skaber hurtige og mærkbare resultater i fx vægttab og styrkeforøgelse
  • Træning, der forskellig fra dag til dag og som kan tilpasses ethvert niveau.
  • En træning, der fungerer som et super effektivt supplement til din sport

Vores trænere er erfarne inden for Cross Functional Training, i form af Cross Functional Training instruktører med langvarig kendskab til sporten. Så leder du efter det bedste Cross Functional Training center på Sjælland, kommer du ikke uden om Cross Functional Training på Fabrikken.

TRÆNERE

Anders-Hansen-Ny-600x600

MØD
Anders Hansen
Level 1 Cross Functional Training Coach.

underviser i WODS, OCR træning, METCON og begynderhold.

MØD
Teddy
Underviser i METCON, WODS og begynderhold.

MØD
Maria
Level 1 Cross Functional Training Coach.

Underviser i WODS, OCR træning, Familietræning og Begynderhold.

MØD
Therese
Vægtløftnings Coach

Underviser i Vægtløftning, styrkehold og WODS

MØD
Lars
Mobility Coach

MØD
Rasmus
OCR Coach.

Underviser i WODS, OCR træning og Begynderhold.

MØD
Jacob
Underviser i Vægtløftning, styrkehold OG WODS.