Vind 8 billetter til Nordic Race “Strandparken”

Vi trækker lod om 8 billetter til Nordic Race “Strandparken” blandt alle der melder sig til Fabrikken april, og følger vores Facebook side.

LIKE og DEL gerne opslaget, universet vil takke dig med god karma.

Der trækkes lod 1. maj! Så skynd dig at tage din træningsbuddy i hånden, og melde dig ind, og prøv kræfter med vores OCR træning.

I anledningen af at vi introducerer OCR træning som en fast del af programmet, her i Fabrikken Cross Functional Training, inviterer vi til et mini OCR løb den 14. april, som giver dig en smagsprøve på hvordan vores OCR træningstimer forløber. Du kan møde vores OCR trænere, deltage i vilde konkurrencer om billetter til Nordic Race ”Strandparken”, som bliver holdt den 19. maj.

Tilmeld dig begivenheden her på siden!

Som medlem hos os, har du adgang til rabatkoder til vores samarbejdspartnere til flere OCR løb – Blandt andre Nordic race og Copenhagen Warrior.
Meld dig ind, og vær med til at træne op til Nordic Race OCR løbet i Strandparken d.19 Maj 2018.

Til Nordic Race løbet i Strandparken stiller vi op som Team Fabrikken. Vi har trænere med som sørger for at alle er med, og får en fed oplevelse hele vejen igennem! Så skal du prøve kræfter med dit første OCR løb, eller skal du op på det næste niveau, så kom til vores OCR træning, hvor vi målrettet træner til at du får det bedste ud af OCR løbet. Det bliver sjovt!

Hvad er OCR løb?
OCR (Obstacle Course Racing), er blevet en utrolig populær sport verden over. På dansk ville vi nok kalde det forhindringsløb. Langt størstedelen af deltagerne kommer, for at give dem selv en udfordring, og for at få en fed oplevelse. Der er plads til alle i et OCR løb, hvilket er en af forcerne ved netop denne type events.

OCR LØB ER FOR ALLE!
For førstegangsløbere kan følgende være rart at vide:
• Man løber oftest sammen, og venter på hinanden undervejs. – Tiden er bestemt ikke vigtig! Tag jer den tid det tager, og fokuser på at få en god oplevelse. Det er også ok at gå mellem forhindringerne!
• Man er ikke tvunget til at gennemføre alle forhindringer. – Ved de mere fysisk krævende forhindringer vil der være tilknyttet en strafrute. Det vil sige, skulle du møde en forhindring du ikke kan gennemføre, er der en strafrute på cirka 200 meter i stedet.
• Hver forhindring, giver en personlig sejr. – Hvis man prøver, og andre ser du har svært ved det, så hjælper man helt automatisk hinanden. Forhindringsbanen er fyldt med TEAMSPIRIT!
• Det er udfordrende på et personligt plan. – Man kan blive udsat for vand, højder, mørke, mudder, pigtråd og lign. De fleste har noget de er bange for, som man til et løb kan udfordre sig selv på.

Find vores facebookside her